Creatieve Broedplaats Borne

NOV

5

Creatieve ideeën en ondernemende geesten genoeg in Borne. Ze zijn goud waard. Helemaal nu daar in de Regio Twente serieus geld voor vrijkomt!

Heb jij brandstof voor het creatieve vuur? Heb jij een idee of een plan voor een creatieve broedplaats in Borne? Of wil je jouw creatieve broedplaats steviger neerzetten? Of wil je meepraten? Of kiek’n wat ’t wodt? Doe dan op 5 november mee en meld je aan voor de Creatieve Broedplaats Borne Brainstorm (mond vol) in Kulturhus Borne! Met een korte en krachtige sessie gaan we eens even kijken wat we allemaal in huus hebben. Tijd: 19.00 - 20.15 uur. Special guest is Collin Vaneker, de officiele aanjager van Creatieve Broedplaatsen in Twente.

Creatieve broedplaatsen zijn verzamelplekken waar creatieven, ondernemers, kunstenaars, gamers en muzikanten samenkomen of een werkruimte hebben. Het is een plek waar krachten worden gebundeld, waar kruisbestuivingen ontstaan en waar met lef en experiment nieuwe concepten worden ontwikkeld. Maar ook een plek waar men kennis kan maken met de nieuwe creatieve technologische ontwikkelingen en zich verder kan bekwamen.

Wij willen verkennen of we zoiets in Borne kunnen realiseren. Daarvoor gaan we uiteindelijk jullie ideeën bundelen en een plan maken dat we op 1 juni 2021 inleveren voor de subsidieregeling Creatieve Broedplaatsen. In de gedachtengang voor een creatieve broedplaats in Borne willen we wél iets eigens, waarmee de Bornse broedplaats zich onderscheidt. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan textiel.

MEEDOEN>
Om alles coronaproof te kunnen laten verlopen, dient men via de knop onderaan deze pagina een (gratis) e-ticket aan te schaffen. Er is plek voor maximaal 25 personen. Bij overweldigende belangstelling, volgen er meer sessies.
Tijd: 19.00 - 20.15 uur.
Lokaal: 't Wij-land


Mocht je intussen al bruisen van de nieuwe ideeën of meer informatie willen, neem dan contact op met cultuurmakelaar Eléon de Haas via e.dehaas@borne.nl / 06-23040169
en/of
Laura Reymer, programmeur van Kulturhus Borne > laura.reymer@kulturhusborne.nl

 

Informatie

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]