De Dijk in Hertme

JUN

30

Voor het eerst op Metropool Open Air!
De Dijk was nog niet eerder te gast in Hertme en dat is toch wel opmerkelijk te noemen aangezien we hier te maken hebben met een band die bezig is met een lange en imposante carrière. De Dijk loopt constanter als een atoomklok en eens in de zoveel tijd komen de heren weer met een nieuwe plaat, die altijd op goede kritieken kunnen rekenen.Maar boven alles is De Dijk een band die graag op het podium staat om al dat moois live ten gehore te brengen. Zanger Huub van der Lubbe heeft een geluid uit duizenden en een enorme bak charisma en de rest van de band heeft iets dat veel andere bands in Nederland toch missen; soul!


De Dijk speelde al met regelmaat in een uitverkocht Metropool en telkens weer draaide de band het aanwezige publiek moeiteloos om haar vinger. De Dijk kon wel eens de Nederlandse band met de meeste kilometers zijn. Die ervaring ga je vanavond terughoren tijdens hun vuurdoop op Metropool Open Air. Wij kijken in elk geval uit naar een heerlijke avond 'Dijken' in Hertme!

Special Guest: Fratsen!
Een dubbele headliner zouden sommigen zeggen maar de mannen van Fratsen zijn bijna allen Tukkers en die zijn bescheiden. Fratsen heeft iets minder soul dan de mannen van De Dijk en leunt meer tegen rock, maar is zeker niet zielloos. Al jaren wordt er namelijk met ziel en zaligheid opgetreden door Fratsen. Vroeger deed de band dat met z'n vieren maar ook André, Roeland, Frits en Adri zijn inmiddels al lang geen 45 meer en kunnen dus wel een beetje extra hulp gebruiken. Alleskunner Dries Bijlsma is Achterhoeker en dat vonden de oerleden dichtbij genoeg. Fratsen is dus tegenwoordig met zijn vijven, hebben sinds hun sabbatical twee uitstekende platen gemaakt maar spelen ook nog altijd vol overgave hun jeugdzondes, want ook het oude werk is de moeite waard! Klassiekers in wording en publieksfavorieten dus vanavond in Hertme! Blij!

Tickets in Voorverkoop: €29,50 via deze link
Tickets Avondkassa €32,50

Zaal open: 18.30 uur
Aanvang: 19.00 uur
Muziekcafé open: 17.00 uur


 

 

Informatie

Locatie:
Openluchttheater Hertme

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]