Erwin Nyhoff

OKT

2

“Over de doden niets dan goeds!” zegt Erwin Nyhoff die in het nieuwe seizoen in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met zijn gitaar en fantastische stem zal Erwin op eigen pure en onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken en de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken.

Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder andere Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie om er maar eens een paar te noemen. Naast deze overzeese ‘legends’ zal Erwin ook onze vaderlandse legendes, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy niet vergeten.

Dus komt dat zien! ‘ Legends from Heaven’ gezongen door de hemelse stem van Voice of Holland –finalist Erwin Nyhoff!

Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.


Wie stoat mekaar anderhalf! Ook op ‘t PODIUM

Samen voor een coronaproof Kulturhus! Wij bieden graag een veilige omgeving in het Kulturhus van Borne. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het bezoeken van het Kulturhus en evenementen een aantal huisregels; de CoronaRules.

Een van de gevolgen van de maatregelen is dat Erwin twee sessies op een avond speelt. Elke sessie is er plek voor maximaal 100 personen.


Entree: €13,00, exclusief €1,50 service toeslag per bestelling
Tickets voor de 'Early Session' om 19.30 uur koop je hier
Tickets voor de 'Late Night Session' om 21.30 uur koop je hier

Let op: je reserveert per huishouden of sociale eenheid. Kom je met meerdere huishoudens? Plaats dan meerdere bestellingen.

 

Informatie

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]