Fotoboek maken met Albelli - start

MRT

5

Het samenstellen en laten afdrukken van fotoboeken is een populaire bezigheid. Dat is niet verwonderlijk, want met alle extra’s in het fotoboekprogramma maakt u een uniek, professioneel uitziend boek op de PC of laptop. Albelli met Windows op de PC of laptop maakt gebruik van alle mogelijkheden! Daarom wordt deze cursus gegeven op een laptop. Er bestaat ook Albelli voor iPad/Tablet, maar daar kun je alleen een voorgeprogrameerde indeling kiezen.

Aantal lessen: 4
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld, u moet met de computer kunnen omgaan.
Kosten: €50,00, inclusief koffie/thee
Data: do 5/3, 12/3, 19/3, 26/3
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Plaats: Kulturhus Borne, lokaal B4


U leert werken met het gratis fotoboekprogramma van Albelli. U krijgt praktische tips over het opmaken van uw fotoboek en het schrijven van teksten bij uw foto’s. Enige computervaardigheid is vereist!

Extra informatie: U leert fotoboekprogramma downloaden en instaleren, foto’s overzetten van camera naar PC, fotoboek vullen en opmaken, foto’s bewerken.

Cursisten dienen zelf een laptop mee te nemen, indien ze deze niet hebben, kunnen ze dit vooraf aangeven via cursus@kulturhusborne.nl of via onze baliemedewerkers, dan draagt Kulturhus Borne er zorg voor dat er een laptop klaar staat.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten; de kosten zijn €50,-- per persoon. Dit is inclusief een lekker kopje koffie/thee. Dit is EXCLUSIEF lesboek, deze kunt u rechtstreeks aanschaffen via Seniorweb.
 

Details:

55+
Op donderdag van 14:00-16:00 uur
Kosten: € 50,00 incl. koffie/thee, excl. lesboek
Duur: 4 lessen
Locatie: Lokaal B4, Kulturhus Borne
Docent: Seniorweb
Start: 5 maart 2020

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK

 

Informatie

Dag(en):
Donderdag

Tijd(en):
14.00 uur

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]