From Russia with love

JUN

16

Het is ondertussen al een traditie geworden; het jaarlijkse concert door het Oost-Nederlands Symfonieorkest in het Openluchttheater van Hertme. Dit jaar met als thema: From Russia with Love.

Drie jaar geleden trapte het orkest af met prachtige aria’s en koren uit Italiaanse opera’s. Vorig jaar was ‘Broadway’ het thema van een muzikale belevenis. Dit jaar vormt operamuziek weer de basis voor een prachtig concert. Deze keer geen Italiaanse componisten, maar Russische hoogvliegers! Laat u meevoeren door prachtige Russische liederen, zoals de briefscène uit de opera Eugen Onegin van Tchaikovsky en het Sneeuwmeisje van Rimsky-Korsakov. Ook muziek van de grote Russische componist Moessorgski komt aan bod. Als klap op de vuurpijl speelt het orkest de bekende, spectaculaire Ouverture 1812 van Tchaikovksy.

Laat u meevoeren door meeslepende melodieën, uitgevoerd door het Oost-Nederlands Symfonieorkest. Naast het klankspektakel van het orkest, hoort u kraak-heldere en virtuoze coloratuursopraan van soliste Aliya Akhmadaeva.

Het Oost-Nederlands Symfonieorkest bestaat uit professioneel geschoolde musici, vakstudenten en vergevorderde amateurs. Het orkest staat sinds 2008 onder de inspirerende leiding van dirigent Jeppe Moulijn en speelt een breed repertoire van klassiek tot modern. Het spelniveau staat hoog in het vaandel, en dit gaat altijd gepaard met veel speelplezier en gezelligheid.
 

Laat u betoveren door de warme, Russische klanken!

Kaartverkoop en meer informatie: openluchttheaterhertme.nl

 

Informatie

Locatie:
Openluchttheater Hertme

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]