KEEP ON DANCING 40+ - start

SEP

10

Investeer in jezelf en volg een cursus Keep on Dancing, ''want dansen is gezond". Dat is het motto van ''Keep on Dancing 40+''. Het levert de dames elke week weer nieuwe energie op en het is bovendien heerlijk om te doen. Dus, kom ook meedansen elke dinsdagavond van 19.15-20.15 uur in Kulturhus Borne in lokaal V1.

De dansgroep vormt een gezellige groep vrouwen van boven de 40, ze werken samen elke les hard aan nieuwe choreografieën en blijven daarnaast de dansen die ze al geleerd hebben repeteren. Er wordt volop genoten van het dansen en van de muziek.

NIEUW! Docente Carla van der Wal gaat het na de zomer iets rustiger aan doen en geeft daarom het stokje over aan dansschool Danceworkx. Docent Laura Wijbenga gaat met ingang van het nieuwe seizoen deelnemers van Keep on Dancing 40+ in het gezonde, gezellige zweet werken.

De cursus start op 10 september 2019!
Voor 33 lessen betaal je slechts €180,- Dit kan ook in termijnen betaald worden; als je hier gebrujk van wilt maken, dan gewoon even aangeven in het vak ''evt opmerkingen/vraag'' in het digitale aanmeldformulier.

Aanmelden geschiedt online door te klikken op deze link.


Details:
Vrouwen 40+
Op dinsdag van 19:15-20:15 uur
Kosten: € 180,-
Duur: 33 lessen
Locatie: Lokaal V1
Docent: Danceworkx: Laura Wijbenga
Start: 10 september 2019

 

Informatie

Tijd(en):
19.15 uur

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]