Lablearing@home: 3D webinar - Free Cad - 19 jan

JAN

19

Wil je meer weten over de werking en mogelijkheden van nieuwe maak-technologieën zoals de 3d printer? Ga dan aan de slag met het ontwerpen van je eigen 3D object tijdens een van de drie webinars met elk hun eigen ontwerpprogramma. Doe je mee?

Schets in FreeCAD een zijde van je ontwerp en maak deze driedimensionaal door de schets uit te rekken. Om onderdelen toe te voegen maak je een nieuwe schets op het eerste ontwerp. Stap voor stap maak je zo objecten die helemaal op maat gemaakt zijn. En tussendoor kun je altijd de oudere schetsen nog aanpassen.

Heb je een aparte smartphone waar je nooit een goede houder of hoes voor kunt vinden? Of gebruik je koffiefilters met een afwijkende maat en heb je daar nooit een bewaarrek voor gevonden? Wil je een pennenbak waarin precies jouw 3 lievelingspennen op een rij kunnen staan?

Met FreeCAD kun je een ontwerp helemaal op maat en naar je eigen wensen maken. In de webinar ga je aan de slag met een bureaustandaard om je meest gebruikte kantoorspullen te ordenen. Ook ontdek je hoe je een mini grow-piramide maakt om zelf microgroenten te kweken.

 

 

​​​​​​​Stappen voor deelname webinar

  • Wil je graag deelnemen? Meld je dan 24 uur voor aanvang van de webinar aan door een mail te sturen (met je naam en het aantal deelnemers) aan receptie@tetem.nl.
  • Je ontvangt een Zoom link voor het volgen van de webinar en een bestelformulier voor het laten printen van je 3D ontwerp in de afmeting 6 x 6 x 6 cm (deelname aan de webinar en het laten printen van een 3D ontwerp zijn kosteloos).
  • Na afloop van de webinar is de helpdesk van 20:00 -21:30 uur beschikbaar voor vragen
  • Stuur binnen 10 dagen na de webinar je ontwerp incl. het bestelformulier naar lab@tetem.nl.

 

Informatie

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]