Marqueterie & Intarsia (5 lessen)

JUL

23

Leer de beginselen van het op ingenieuze wijze versieren van meubilair/houten objecten. Marqueterie en intarsia wordt al sinds eeuwen gedaan. Als je de basistechnieken hebt geleerd van docent Andreas Joost, kan dit een hele leuke hobby zijn om thuis voort te zetten: accessoires en meubelstukken pimpen.

Deze houtbewerkingscursus bestaat uit 5 lessen (op 5 dinsdagavonden achtereen, startdatum is 23 juli) en is een introductie in de Marqueterie & Intarsia. Je kunt kiezen uit een aantal kleine houten accessoires die je met je eigen ideeën een prachtige uitstraling gaat geven. Ook is het mogelijk dat je eigen accessoires meeneemt en dit een nieuwe look gaat geven in de cursus. Dit kun je met de docent overleggen (06-51610463 of andreas.joost@me.com)

Docent Andreas zorgt voor alle gereedschap, vele soorten fineer, snijblokken, schuurpapier, lijmen, verf etc. Andreas: ''Zoals elke hobby kun je deze ook zo gek maken als je wilt. Ikzelf ben wat doorgeschoten in de miniatuur meubelen 1:12, kijk maar eens op Facebook Miniaturist.''

 

Informatie

18+
Op dinsdag van 19:00-21:30 uur
Kosten: € 110,00 incl materiaal
Duur: 5 lessen (23+30 juli / 6+13+20 aug)
Locatie: De Esch, Oude Almeloseweg 12, Borne
Docent: Andreas Joost
Start: 23 juli 2019

AANMELDEN KAN TOT 17 JULI A.S.

 

Informatie

Dag(en):
Dinsdag

Tijd(en):
19.00 uur

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]