Meer-camera registraties en Filmen/delen met je Iphone 12/13 dec

DEC

12
-

DEC

13

Op woensdag 12 en donderdag 13 december a.s. bij de Videoclub Borne: de professionele gastsprekers Gert Meppelink (over meer-camera registraties) respectievelijk Martijn Veltmann van het video productiebedrijf Silk Creative Systems (www.silkcs.nl) over filmen, monteren met en delen vanaf je iphone.
 

Op woensdag 12 december zal Gert Meppelink, afgestudeerd video editor bij het College of multimedia te Amsterdam, een avond verzorgen over alle aspecten van het maken van meer-camera registraties van theatervoorstellingen en (vooral) zang- en muziek optredens van popbands. Hij zal zijn aanpak toelichten, diverse beeld- en geluidsapparatuur demonstreren en met diverse voorbeelden de diverse aspecten van de montage hiervan verduidelijken.
 

Op donderdag 13 december zal Martijn Veltmann van het video productiebedrijf Silk Creative Systems (www.silkcs.nl) een avond verzorgen over het filmen en monteren met en delen van de resultaten vanaf je iphone. Het bedrijf Silk Creative Solutions uit Oldenzaal is gespecialiseerd in het delen (etaleren) van allerlei media uitingen van producten, gerechten, diensten en referenties via je mobiele telefoon. Zij doen dat in diverse verschillende branches zoals retail (de webwinkels), de horeca en de zorg, maar ook bieden zij oplossingen voor het delen van bijvoorbeeld je bedrijfsevenementen.
 

Aanvang van beide avonden is 20:00uur (inloop vanaf 19:45uur, einde circa 22:00uur). De locatie is De Fontein, Twijnerstraat 6 in Borne (de ingang is aan de Ruwerstraat, rechtsom om de Baptistenkerk heen lopen). Iedereen (wel of geen lid van de Videoclub) is deze avond welkom, maar voor niet-leden is de toegang 5 euro (inclusief koffie). Wil je komen, dan graag even opgeven via de email lau@hopmans.demon.nl.
 

De Videoclub Borne (VCB) is een vereniging van amateur filmers uit midden Twente. Onze club bestaat sinds mei 2001 en heeft momenteel zo'n 50 leden. Onze activiteiten bestaan uit clubavonden (met vooral veel interessante gastsprekers en films), diverse cursussen en praktijkavonden (waar je vooral zelf samen met anderen aan de slag gaat). Zie onze website www.videoclubborne.nl voor meer details, de website agenda voor alle data en ons facebook kanaal (“videoclubborne”) voor de actuele activiteiten.

 

Informatie

Dag(en):
Woensdag en donderdag

Tijd(en):
19.45 - 22.00

Locatie:
De Fonteijn, Twijnerstraat 6 in Borne. Ingang aan de Ruwerstraat.

Kosten:
Leden: Gratis
Niet leden: Ä5,00 inclusief koffie

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]