Meet en Greet met Fotograaf 'Hond in de Pot' - 31 jul

JUL

31

Meet & Greet met Jan Gerber in museum Bussemakerhuis

Fotograaf en samensteller expositie HOND IN DE POT
 

Woensdagmiddag 31 juli is Jan Gerber persoonlijk in het museum om u te ontmoeten Hij zal vertellen over zijn passie voor fotograferen en zijn liefde voor dieren en natuur. Vanzelfsprekend is er ook voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan of vragen te stellen.

Samen wandelt u langs deze speelse expositie en wordt getrakteerd op achtergrondinformatie en grappige anekdotes. Er is plek voor ca. 12 personen.
 

Expositie HOND IN DE POT t/m 18 augustus 2019

Deze expositie is een vrolijke ‘vreemde eend’ in het Bussemakerhuis! In een unieke samenwerking met internationaal prijswinnende fotograaf Jan Gerber uit Goor is een fantasierijke en grappige tentoonstelling ontstaan. Met onze uitgebreide historische collectie van voorwerpen uit de 18de en 19de eeuw brengen we zijn in scène gezette foto’s tot leven in een 3D-setting. Kom kijken naar de surrealistische beelden van huisdieren, vaak met een bizarre toevoeging van bijvoorbeeld pannetjes en theedoeken. Speur naar de verschillen tussen foto en voorstelling. Een superleuk en avontuurlijk uitje voor jong en oud!
 

Aanmelden is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld: communicatie@bussemakerhuis.nl

§ Aanvang 14.30 uur

§ kosten € 7,50 per persoon, inclusief koffie of thee. Heeft u een museumkaart dan betaalt u slechte € 4,50 per persoon
 

Mocht u deze dag zijn verhinderd, dan is Jan Gerber ook aanwezig: woensdag 14 augustus

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]