Melbuul'n Vrijdag

AUG

23

12.00 - 23.00 uur - Kermis

Ook de kermis mag uiteraard niet ontbreken tijdens de Melbuul'ndagen. Vanaf dit jaar vindt de traditionele najaarskermis plaats tijdens de oogstfeesten in augustus. Dit betekent dat de kermis groter zal zijn dan de voorgaande jaren en hierdoor de locatie ook zal veranderen. In plaats van de Nieuwe Markt zal nu de Bolkshoek het terrein zijn voor de diverse attracties voor jong en oud.

 

17.00 - 21.30 uur - Borne Culinair

Sla een grote lunch op vrijdag vooral over, want 's avonds staan de horeca ondernemers van Borne voor je klaar om de lekkerste hapjes te bereiden tijdens Borne Culinair! Het culinaire hoogtepunt van de Melbuul'ndagen en een perfecte plek om je weekend te beginnen. Geniet hier van een koud wijntje of biertje, proef hier en daar wat gerechten en geniet van de relaxte en gezellige sfeer op het plein.

21.30 - 01.00 uur - Band Broadway

Deze band probeert iedere keer te verrassen. Daarom is deze oude bekende weer terug op het podium tijdens de Melbuul'ndagen! Het is een band met een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire van Guilty Pleasures en een feest van herkenning.

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]