Melbuul'n Zondag

AUG

25

10.00 - 16.00 uur - Melbuul'n Rally

Sinds de Melbuul’n Rally nieuw leven is ingeblazen, vertrekken jaarlijks tientallen oldtimers en sportauto’s aan de uitdagende rit. Een waar spektakel om naar te kijken! Ook dit jaar is er een spannend en vernieuwend parcours uitgezet met een tal van opdrachten die de bestuurder en navigator moeten uitvoeren. Zondagochtend zullen de equipes vertrekken en vanaf 15.00 uur worden ze terug verwacht.
 

Deelname Melbuul’n Rally
Heb jij een bijzondere auto en wil je graag deelnemen aan deze leuke en gezellig Rally? Wacht dan niet te lang en schrijf je in via het inschrijfformulier! Bij deelname krijg je uiteraard de nodige attributen. Na afloop zal er ook een prijsuitreiking en gezellige borrel plaatsvinden. Inschrijven kan nog tot en met 3 augustus. Voor bijzondere vragen kun je terecht bij rally@melbuulndagen.nl.

 

12.00 - 17.00 uur - Straatentertainment

12.00 - 17.00 uur - Battlefield Lasergame Toernooi

In navolging op het Fortnite toernooi van zaterdag, wordt er op zondag 25 augustus een open lasergame toernooi georganiseerd: de Battlefield Games! Op basis van een knock-out systeem zal er gestreden worden in teams van drie personen tegen een ander team. Verlies je de wedstrijd, lig je uit het spel. Ook hier geldt dat de winnaar een leuke geldprijs ontvangt. De leeftijdscategorie voor dit evenement is vanaf 16 jaar. Inschrijvingen dienen vóór 1 augustus binnen te zijn door een mail te sturen naar events@melbuulndagen.nl. Vermeld in deze mail jullie naam, leeftijd, telefoonnummer van de contactpersoon en jullie teamnaam. Ook voor de Battlefield Games geldt: VOL = VOL.

 

12.00 - 17.00 uur - Oldtimershow

Op zondag 25 augustus vind voor de tweede keer de Oldtimer show plaats tijdens de Melbuul’ndagen. Vorig jaar zijn al de eerste stappen gemaakt en dit jaar wordt het nog groter aangepakt. Wederom worden er weer veel soorten oldtimers verwacht zoals brommers, auto’s, trekkers, solex etc. Helaas kan er niet gereden worden met de voertuigen. Het is dan ook een “handjes thuis maar oogjes uit” evenement. Wil je ook deelnemen aan dit evenement, klik dan even verder!
 

Deelnemen oldtimershow

Je kunt je nog steeds aanmelden om deel te nemen aan de oldtimershow van de Melbuul’ndagen. Voor de deelnemers wordt een lunch, wat drinken en een aandenken verzorgd. Maar los daarvan is het gewoon een hartstikke leuke dag om bij te zijn! Aanmelden kan via deelname@melbuulndagen.nl

 

12.00 - 17.00 uur - Kofferbakverkoop

Gezellig ouderwetse verkoop komt niet alleen vanachter kramen, maar ook vanuit de kofferbak. Verschillende verkopers hebben zich gemeld met hun kofferbak en bijzondere tweedehands en antieke spullen. Je vindt ze tijdens de Melbuul'ndagen in de Grotestraat.

12.00 - 17.00 uur - Braderie

12.00 - 23.00 uur - Kermis

12.30 - 16.00 uur - Kids Event

Tijdens de Melbuul’ndagen wordt er aan iedereen gedacht, dus ook voor de kleinste dorpsgenoten valt er genoeg te beleven. Het Kidsevent is al jaren een vast onderdeel op de zaterdag en is inmiddels niet meer weg te denken. Sterker nog, het is elk jaar zo’n groot succes, dat we hebben besloten het te verlengen. Voor het eerst zal er daarom twee dagen kidsevent zijn, want twee dagen activiteiten is twee keer zoveel plezier!

 

Tijdens het Kidsevent zijn er weer tal van activiteiten te beleven. Zo staan er springkussens, een mechanische stier, een heuse klimtoren en tal van workshops. Op de zondag zal het kidsevent in het teken staan van de boerderij. Ranja komt die dag uit de ranja koe en er wordt geracet met traptrekkers. Ook zondag zijn er verschillende workshops te volgen zoals het maken van graspoppetjes in bloempotten en figuurtjes maken met behulp van een houten plankje en spijkers.

 

13.30 - 19.00 uur - Band Wir Sind Spitze

Na een jaar afwezigheid is Wir Sind Spitze weer terug op de zondag! Deze heren weten elke hit om te toveren tot een verrassend nummer met hun eigen unieke sausje. Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon.

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]