Start Borne Boys Choir

NOV

4

Borne Boys Choir

Onder deze naam start het Borns Kleinkoor een nieuw te vormen jongenskoor.
 

Tijdens onze laatste concerten hebben wij als Borns Kleinkoor samengewerkt met enkele jonge zangtalenten. Dat was een heel stimulerende ervaring waarmee we door willen gaan. Puur vanuit idealisme om de jongenszang te behouden richten we een ‘Boys Choir’ op. Wij kiezen voor een jongenskoor naar Engels voorbeeld. Deze jongenskoren vind je bijvoorbeeld ook in Oldenzaal, Dalfsen, Kampen en Roden. En waarom zou het dan in Borne niet kunnen?
 

We richten ons op de jongens uit de groepen 6, 7 en 8 ( leeftijd 9 – 12 jaar). De jongens die zich aanmelden krijgen een gedegen opleiding van onze dirigent en zangpedagoog Bram van der Beek. We beginnen met een projectperiode van november tot april met aan het slot een concert samen met het Borns Kleinkoor. Bij voldoende deelname gaan we vanzelfsprekend door en blijven we nieuwe jongens werven.
 

Op maandagavond 4 november as. is er een introductie les voor de jongens en hun ouders. De aanwezigheid van de ouders hierbij is heel belangrijk omdat zij een stimulerende rol kunnen spelen in de muzikale ontwikkeling van de jongens. Deze introductie les vindt plaats in basisschool de Wheele van 18.45 uur tot 19.45 uur. Dit wordt daarna ook de reguliere repetitietijd en –plaats.
 

Dus vragen we aan alle jongens om zich aan te melden, als je

- van zingen houdt en in een echt ‘Boys Choir’ wilt zingen,

- je eigen muzikaliteit wilt ontdekken en een goede zangtechniek wilt ontwikkelen

- graag les wilt hebben van een vakbekwame zangpedagoog,


En dus ook aan alle ouders: als uw zoon het leuk vindt om in een Boys Choir te zingen, geef hem deze kans!

U kunt uw zoon nu al aanmelden bij Bram van der Beek, tel.nr 2669419 of bij Wim Kevelham tel.nr 2673462. Kijk ook op www.bornskleinkoor.nl

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]