Taartenbakwedstrijd

NOV

8
-

DEC

8

Na 10 jaar halen wij 'm weer uit de kast: de Taartenbakwedstrijd!

Wie bakt de lekkerste taart van Borne?! Wij nodigen alle thuisbakkers uit Borne, Hertme en Zenderen uit om deel te nemen aan onze Taartenbakwedstrijd.

In het weekend van 7 en 8 december vindt het tweedaagse Kulturhus Festival plaats. We vieren zo samen met het verenigingsleven, onze hûsgenoten, cultuuractivisten én bezoekers het 15-jarige bestaan én de grande heropening na de verbouwing van Kulturhus Borne.

De taartenbakwedstrijd maakt deel uit van de oergezellige Kulturhus Extravaganza op zondag 8 december. Het thema van de taartenbakwedstrijd is dan ook (tadaaa): Extravaganza!

Elke taart is in principe een donatie aan het goede doel: de taartpunten worden gedurende de feestelijke middag in het Kulturhus verkocht voor minimaal €2,50 per stuk. De totale opbrengst gaat naar het goede doel (deze wordt binnenkort bekend gemaakt).

Onder toeziend oog van een deskundige jury worden alle creaties getoetst op smaak, structuur en afwerking. Los daarvan kan ook het publiek stemmen op de taarten. De winnende taartenbakkers van de gemeente Borne -de winnaar volgens de vakjury en de winnaar volgens het publiek- ontvangen een ontzettend leuke prijs.

Hoe verloopt de wedstrijd op 8 december
-Op 8 december brengt elke deelnemende taartenbakker om 12.00 uur zijn/haar taart naar het Kulturhus.
-Elke taart wordt tussen 12.30 en 13.30 uur geproefd en beoordeeld door de vakjury.
-Alle taarten zijn zichtbaar voor het likkebaardende publiek.
-Onze horecamedewerkers verkopen de taartpunten bij de koffie/thee.
-Het publiek kan ook stemmen op de taarten.
-Om 17.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt: Dé Taart van Borne. Wie wint de publieksprijs en wie wint de vakjuryprijs?

Meedoen doe je zo
- jouw deelname even vóór 24 november mailen naar: laura.reymer@kulturhusborne.nl
- met jouw inschrijving ga je er mee accoord dat om het restant van jouw taart (ná jurering) per taartpunt wordt verkocht voor het goede doel
- jouw taart dient op zondag 8 december tussen 12.00 en 13.00 uur te worden ingeleverd aan de bar van Kulturhus Borne

 

 

Informatie

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]