Tears from Heaven - Kunst in het Koetshuis

JUN

1
-

JUL

31

Pim Trooster in het Koetshuis

 

Het project van de kunstenaar is een reactie op de “intelligente lockdown”, waardoor de huidige presentaties in Museum Fundatie en Kasteel Het Nijhuis vanaf 12 maart niet meer

konden worden bezocht.
 

Vanaf 21 april heeft Pim Trooster dagelijks 30 “HEMELSE TRANEN” steeds op een nieuwe locatie kort zonder publiek geposeerd. Kijk voor een fotoshoot op zijn facebook, linkedln en twitter.

Tears from Heaven is geïnspireerd door het intrieste lied van Eric Clapton bij het verlies van zijn zoon. Maar nu andersom: de hemel is triest van wege de verloren aarde. Het “regent” meteorieten als een wake-up-call voor de mensheid, die de aarde zo verkwanselt.
 

Vanaf 1 juni zijn de “Tears from Heaven” voor een retraite 2 maanden in het Koetshuis Borne in quarantaine. Als ruimte-vullende installatie genieten ze nu van hun welverdiende rust een en onverdeelde aandacht.


‘KUNST in het Koetshuis’ is een Borns kunstenaarsinitiatief en bestaat uit Jaap Besteman, Carel Harberink, Yvonne Denekamp, Elsa Snijders, Mirna Limon.
Zij organiseren exposities en met gevarieerd werk van professionele beeldend kunstenaars uit de regio in het Koetshuis links naast het Kulturhus in Borne.


Kunst- Cultuur Koetshuis wordt mogelijk gemaakt met subsidies van Cogas-cultuurfonds en cultuurfonds- Overijssel
 

Adres: Marktstraat 23, Borne.

FB: Koetshuis Borne

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]