Workshop E-books

NOV

14

Wist je dat de Bibliotheek een aanbod heeft van meer dan 20.000 e-books? Deze kun je lenen als je lid bent. Er is voor ieder wat wils!

Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen. We helpen je graag op weg middels een workshop E-books in de bibliotheek Borne.

De eerstvolgende workshop is op: donderdag 14 november 2019 van 09.30 - 11.30.

De workshop is geschikt voor iedereen die gebruik maakt van een E-reader (met uitzondering van een Sony en Kindle readers), lid is van de bibliotheek en e-books wil downloaden en in het bezit is van een pc/laptop.

Tijdens deze cursus leer je hoe je E-books kunt downloaden via de website van de landelijke bibliotheek. Om deze boeken te kunnen downloaden leer je een account aan te maken bij Adobe en kun je na afloop zelfstandig een e-book op je reader zetten.
 

Wil je deelnemen aan de gratis workshop E-books? Meld je dan aan bij info@bibliotheekborne.nl o.v.v. workshop E- books. Je ontvangt dan een bevestiging en een aantal handige tips om bij de workshop bij de hand te hebben.


Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. De e-books zijn door te bladeren op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks. Met je lidmaatschapsnummer en e-mailadres bij de hand kun je een account aanmaken en direct beginnen met lezen.

Veel leesplezier!

 

Informatie

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]