Workshop Stembevrijding

AUG

28

Stembevrijding gaat over het bevrijden van jezelf. Als je te vaak gehoord hebt dat je niet goed zingt, je je mond moet houden, dat je dom bent of dat je er niet bij hoort, dat je iets toch niet kan doen, etc., dan zou je problemen kunnen hebben met het uiten van wat jij weet en wilt en kan. Jouw basis is dan opgegroeid met moeilijk of geen uiting geven aan expressie en in de loop der jaren wordt dat steeds problematischer. Gelukkig heb je alles nog steeds in je. Alles is trilling en de vibratie van het geluid van je stem trilt blokkades los. Op jouw eigen manier en jouw eigen tempo bevrijd je jezelf.

 

Voel jij je zelfverzekerd genoeg om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Geef je goed je grenzen aan? Durf je nee te zeggen? Praat jij vanuit je hart? Beweeg je gemakkelijk door een gevulde ruimte? Durf je vrijuit te zingen? Spreek jij jouw waarheid?Nee?

Dan is stembevrijding echt iets voor jou. Stembevrijding……je hebt het in je!

Dinsdag 28 augustus organiseert Imelda Vrijenhoek van Rainbow Mountain een kennismakingsworkshop Stembevrijding. Van 19.30-21.30 uur. Locatie is de Bornse Synagoge. Het kost €25,00. Een kop koffie/thee zit hier bij in begrepen.

Meer info? Dat kan via Imeldavrijenhoek@home.nl of 06-39051082.

Met aanmelding vooraf! Dit kan online via de link

 

Details:

Voor 18+
Op dinsdag van 19:30-21:30 uur
Kosten: € 25,00
Duur: eenmalige workshop
Locatie: Bornse Synagoge, Ennerkerdijk 17
Docent: Imelda Vrijenhoek
Start: 28 augustus 2018

 

Informatie

Tijd(en):
19.30 uur

Locatie:
Kulturhus Borne

 


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]