Bibliotheek Borne


Gehuisvest in het Kulturhus vindt u Bibliotheek Borne. Een moderne, sfeervolle lees- en ontmoetingsplek voor jong en oud. Alles op het gebied van informatievoorziening is terug te vinden in deze goedgevulde, tweeverdiepingen tellende accommodatie. Internetverbinding, de nieuwste tijdschriften, literatuur, spannende verhalen, voorleesboeken, prentenboeken, chicklits, dvd's, luisterboeken. En wat zich niet in de aanwezige collectie bevindt kunt u zelf of met hulp van het personeel aanvragen via het internet.

 

In de Bibliotheek is de speel-o-theek gehuisvest. Bent u lid van de Bibliotheek (volwassenabonnement) dan kunt u gebruik maken van de speel-o-theek. Bij de speel-o-theek heeft u een ruime keuze aan speelgoed.

 

In de Bibliotheek bevindt zich het Historisch Informatie Punt Archief Heemkunde, het Vrijwilligers Informatie Punt, het "Inburgeringloket", leeskringen en het "Makkelijk Lezen Plein". Tal van kleinere organisaties die hun plek gevonden hebben in de Bibliotheek maken het tot een bruisende en goedbezochte voorziening.

 

Informatie

Adres:
Marktstraat 23
7622 CP Borne

info@bibliotheekborne.nl
www.bibliotheekborne.nl

Openingstijden:

Maandag:     09.00-20.00 uur

Dinsdag:      09.00-17.30 uur

Woensdag:  09.00-17.30 uur

Donderdag: 09.00-17.30 uur

Vrijdag:         09.00-20.00 uur

Zaterdag:    10.00-12.30 uur

 

 

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden binnen de geselecteerde periode.

Blader door onze agenda


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]