Kulturhus Borne


Eind april 2004 werd de gemeente Borne een fantastisch gebouw rijker, een multifunctioneel ontmoetingscentrum, een verzamelgebouw: het kloppende hart binnen de sociale, culturele en maatschappelijke structuur van Borne.

 

Kulturhus de Bijenkorf is multifunctioneel van opzet. Dit betekent dat er 11 ruimtes zijn waar verenigingen, instellingen of bedrijven gebruik van kunnen maken.

 

Een centrum voor educatie, dienstverlening, welzijn, kunst en cultuur. Een gebouw waar uitwisseling plaats vindt, voor en door mensen.

 

Het Kulturhus-concept is experimenteel van aard: innovatief en fris, pionierend. En na ruim 9 jaar mag geconcludeerd worden dat het gebouw lééft.

 

Naast het vaste programma dat het Kulturhus aanbiedt word er veel gewerkt met thema's en projecten. Onder de titel Kulturhusspecials wordt er met een keur van projecten, campagnes, speciale evenementen en themaweken gewerkt die door, rond en in samenwerking met het Kulturhus worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan "de week van de Opvoeding", de Kultur-, Kook- en Kunstmarkt, de Gezondheidsweek enz. Met deze specials wil het Kulturhus Borne inspringen op trends in de samenleving en vragen en behoeftes die leven binnen de Bornse gemeenschap.

 

 

Informatie

Adres:
Marktstraat 23
7622 CP Borne

hallo@kulturhusborne.nl
www.kulturhusborne.nl

Openingstijden:

kulturhus De Bijenkorf Borne is iedere werkdag vanaf 8.00 uur geopend. Informatie over de respectievelijke openings- en sluitingstijden van de inpandige organisaties, kunt u vinden elders op de Kulturhus website.

 

Op zaterdagen is het Kulturhus geopend vanaf 9.00 uur. De VVV en Bibliotheek van Borne zijn dan geopend vanaf 10.00 uur. Het Kulturhus sluit op zaterdag om 13.00 uur, als de VVV sluit (de Bibliotheek sluit om 12.30 uur haar deuren). Mochten er dan nog andere activiteiten plaatsvinden in het Kulturhus, dan blijft het gebouw open totdat de laatste activiteit is afgelopen.

 

Dit geldt ook voor de zondagen en alle avonden gedurende de werkweek; de sluitingstijd van het gebouw is afhankelijk van de activiteiten en evenementen van alle gebruikers van het gebouw. Kortom, het Kulturhus en haar medewerkers zijn dynamisch en flexibel, zodat de dienstverlening zo optimaal mogelijk

 

 

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden binnen de geselecteerde periode.

Blader door onze agenda


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]