Film

Het Filmhuis Borne bestaat uit een groep gedreven vrijwilligers. Deze vrijwilligers is het in de loop van de jaren gelukt om een stevig filmhuis op te zetten, waarbij ze streven naar een kunstzinnig, gevarieerd en interessante filmprogramma. En dat lukt het ieder seizoen opnieuw met ontroerende, kleine, dramatische grappige en grote films.

Er wordt iedere woensdagavond een film vertoont in de maanden september tot en met mei. De films starten doorgaans om 20.15 uur.

 

 

Ook in de zomer maanden willen het Filmhuis Borne u het plezier van film kijken niet onthouden. Daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met de vrijwilligers van het Openlucht Theater Hertme

Een heerlijke zomeravond buiten genieten van een mooie film? Dat kan op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus in het openluchttheater van Hertme. Op twee avonden wordt het theater omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Zodra de zon rond 21.30 uur onder gaat, start de film. Het theater is al eerder open en u kunt genieten van een mooi voorprogramma. Houdt u de website van Kulturhus Borne en het Openluchttheater Hertme in de gaten voor aanvullende informatie.

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden binnen de geselecteerde periode.

Blader door onze agenda


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]