Bucketlist workshop

Op zoek naar een leuke unieke workshop in Twente? Volg dan de Bucketlist Workshop!

 

Welke dromen heb jij?

Je hebt vast wel eens van het Engelse woord "Bucketlist" gehoord. Het komt van de uitspraak “Kick The Bucket”, wat doodgaan betekent. Een Bucketlist is dus een lijstje met allemaal dingen die je nog wilt doen of bereiken in je leven. Dit kan van alles zijn: wereldreis maken, boek schrijven, je lievelingsnummer op de gitaar leren spelen, blij zijn met wie je bent etc. De lijst kan zo lang zijn als je wilt en bestaan uit grote en kleine dingen.

 

Blijf niet alleen dromen, maar kom in actie!

Door de waan van de dag staan we vaak niet eens stil bij de wensen en dromen die we hebben. En dat is toch zonde! Want er is vaak zoveel mogelijk.

Het mooie van het maken en hebben van een Bucketlist is dat je een moment neemt om stil te staan bij wat je belangrijk vindt en wat er moet gebeuren zodat je leven nog mooier wordt. De lijst kan je helpen meer doel en richting te geven aan je leven. En daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen.

 

Programma Bucketlist Workshop

Tijdens de workshop van één dagdeel ga je met een groep(je) aan de slag met je eigen Bucketlist. Tijdens een divers programma leer je jezelf beter kennen en ga je aan de slag met je eigen lijst. Daarnaast krijg je handige tips voor het maken van een succesvolle Bucketlist.

 

 

Voor meer informatie en aanmelden:

Leef je Bucketlist

Christa Tanke, Borne

T: 0653-232297

W: www.leefjebucketlist.com

E: info@leefjebucketlist.com

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden binnen de geselecteerde periode.

Blader door onze agenda


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alles wat er gebeurt in Borne?

Twitter [ #uitinborne ]